Vuosi 2007 pähkinänkuoreessa

Tämän sivun tuloksista ja uutisista kuuluu kiitos teille! Red Label's - koirien omistajat ja ohjaajat! Nöyrimmät kiitokseni!

Uusi aluevaltaus - AGILIITO ;)

22.4. Seinäjoella Salla-Kaisa Salminen ja Red Label`s Happy Harebell "Mutka" takoivat huippu tuloksia! Maxi1, kisa A nolla tulos ja kolmas sija. Maxi1, kisa B, nolla tulos ja kisan voitto, Maxi ykkösiä vaatimattomasti päälle 40... Paljon ONNEA Salla ja Mutka, pian se on luokanvaihto edessä! Niin ne perinteiset agirodut vaan jäi toopen jalkoihin...

12.5. Red Labels Fateful Faun/Sari Törmälä TOKO VOI 279,5 p!

Lisäksi parivaljakko otti luokkavoiton ;)) ja ei muuta kuin kohti EVL:ää...
Sydämelliset onnittelut Sarille ja Tiikerille - hienoa, että saitte tehdystä työstä hedelmän ;))

Agiliito RL-HISTORIAA - siirto kakkoseen Sallalle ja Mutkalle !!

Tänään 26.6. saivat juhannuksen kunniaksi Salla-Kaisa Salminen ja Red Label`s Happy Harebell "Mutka" viimeisen nousunollansa ja nousivat KAKKOSIIN !! Valtavat onnittelut suorituksesta Salla ja Mutka - en taida arvatakaan miten hienoa se on...

23.6. Reneen velipuoli Cosmo v. Maindreieck KÖRATTU IIA Nurnbergissä Saksassa!

Koko päivänä saavutettiin vain kolme A-tulosta - upea suoritus Cosmolta!! Reneen emästähän on ZTP:n suorittaneet Amigo v. Maindreieck SG1A, Chakka v. Maindreieck SG1B, Crando v. Maindreieck SG1A ja Cosmo v. Maindreieck SG1A.

Red Label`s Illustrious Imp ja Susanna Aro
AGI 0-TULOS!

Uskomatonta mutta totta - jo toinen RL-agiliito-orava näyttänyt kyntensä perinteisille liidokeille ;)) Elikkä 30.6.

Pietarsaaressa hävisivät hitaammat kun Susanna ja Cola pläjäyttivät pöytään huikean ihanne ajan alituksen...Sydämelliset onnittelut Susanna ja Cola!!

Red Label`s Immemorial Idol ja Ari Koskela hyväksytty BH!

2.8. Kauklahdessa suorittivat "Poju" ja Ari BH:n erinomaisin arvosanoin. Onnittelut!

Red Label`s Fateful Faun ja Sari Törmälä TOKOMESTARIT

5.8. SDYN TOKOMESTARUUS kilpailuissa hienosti tulos EVL-luokasta ja TOKOMESTARUUS pistein 219p ja 3.tuloksella. sydämmelliset onnittelu Tikrulle ja Sarille tuloksesta!

Red Label`s Immemorial Idol ja Ari Koskela JK1

Anjalankoskella Pojun ja Ari Koskelan elikkä koko parivaljakon ensimmäisissä pk-kisoissa hienosti JK1-koulari kakkostulosella 254 p. Tottista en ehtinyt nähdä - kun työt haittaa kasvattien kannustusta, mutta oli kuulemma hienoa katseltavaa,vaikka pisteet (89) ei sitä kerrokaan. Hyppynoudossa kun aloittelevalle, nuorelle kollille (Pojulle siis) oli tullut jokin kömmähdys, ja pisteet siitä nollille. Sata pojoa oli tuomarin mielestä ollut melko lähella.

Noh ainahan sitä pitää vähän jossitella. Hyvä oli tietää, että ei siinä tottiksen suorittamisessa kasvattajan kannustusta tarttettu - taas turhaan ressasin... Jäljeltä yksi välikeppi jäi metsään, joten se osio pelitti hyvin, mutta se jana... oltiin selkeästi treenattu liian yksitoikkoisesti liian lyhyitä janoja, ja se meinasi koitua kohtaloksi. Koira ei millään meinannut uskoa, että jälki ei lähde totutusta etäisyydestä - siitä täydet ruoskimiset meikäläiselle, peiliin pitää katsoa, kun olen ollut tässä asiassa koutsaamisessa huolimaton.

Hienosti Ari kuitenkin säilytti hermonsa janasekoilusta huolimatta, ja tulos tuli. Esineistä täydet 30 pistettä. Sydämelliset onnittelut Arille ja Pojulle pk-uran avauksesta!!

Red Label`s Iceman Ikaros ja Juha Kauppinen HK1

19.8. Kävivät Ikaros ja Juha ensimmäisissä hakukisoissaan nappaamassa hienosti koularin HK1 pistein t.73 m. 193 yht. 266p ja hyvä II-tulos. Onnittelut hienosta debyytistä! Nyt on aktiivisimmat veljeksistä käyneet näyttämässä koulutustasonsa nuorina sälleinä ;)) Jännityksellä jään odottamaan tulevaa

Red Label`s Happy Harebell ja Salla-Kaisa Salminen 0-tulos AGI2-luokasta

25.8. Järvenpäässä. Elikkäs nyt se on sitten totta!
Dobermannilla voi saada agilityn kakkosluokasta 0-tuloksen, ja vieläpä näyttää taivaanmerkit ns. agilityroduille. Elikkä "Mutka" ja Salla takoivat hyppyradalla pöytään sellaisen 0-tuloksen, että muilla ei ollut ohi asiaa, ja voittivat maxi-luokkansa RL-historian ensimmäisenä kakkosluokan koirana.

Olin elämäni ensimmäistä kertaa katsomassa agiliitoa ja kylläpä oli taas sydäntä lämmittävää nähdä oman rodun edustaja ja vielä tietty oma kasvatti palkintorivin ensimmäisenä - siitä ei pääse mihinkään!

Rata oli melkoisen haastava - valtaosa suorituksista päättyi hylkäykseen tai useisiin virheisiin. Suurinosa virheistä tuli esteitten väärältä puolelta suorittamisesta ja tiputteluista tai väärästä esteestä, sillä rata oli teknisesti rakennettu siten, että koiran piti olla nopeuden lisäksi täydellisesti hallinnassa. Elikkä täynnä ns. agilityjekkuja. Esteet olivat limittäin niin, että hyppypuoli olikin esteen takaanta, tai sitten seuraava hypättävä este ei ollutkaan se metrin päässä edessä oleva este, vaan vieressä sivulla vähän kauempana oleva. Lukuisasta osallistujajoukosta vain kaksi 0-tulosta. Toiseksi tuli perinteinen agirotu - nowascotinnoutaja...

Salla! oli hienoa katsoa kuinka hienosti hallitsit sekä itsesi että koirasi, vaikka olitte viimeisten osallistujien joukossa ja varmaankin suorituspaineita ehti kertyä, kun rata osoittautui keskivertoa hankalammaksi.

Olen teistä superylpeä ja ennen kaikkea oli hienoa olla läsnä! ONNITTELUMME koko RL-poppoolta.

Red Label`s Immemorial Idol ja Ari Koskela PIIRIMESTARUUSTOKOSSA AVO-LUOKASSA

2.9.Siuntiossa piirinmestaruustokoiluissa hienosti siis upea ykköstulos pistein 185,5 ja 2.sija avo-luokassa. Lisäksi Porvoon palveluskoirien joukkue sijoittui hienosti hopealle. LÄMPIMÄT ONNITTELUT!

Red Label`s Holy Hullabaloo ja Kirsi Joutsenvuori PIIRIMESTARUUS HOPEAA jäljeltä!

15.9. Hieno paluu oli meidän mammalomalaisilta (Kirsille juhannuksen jälkeen poikavauva ja "Kiralle" huhtikuussa yksi tyttö ja 4 poikavauvaa) Ulvilassa lauantaina piirimestaruuskisoissa. Pitkän kilpailu ja harjoittelutauon jälkeen heti ekoissa kisoissa JK3 II-tuloksella 246p. ja hopeaa arvokisoista.

Sydämelliset onnittelut koko meidän poppoolta!!

Red Label`s Illustrious Imp ja susanna Aro TOKO VOI 248,5p.

23.9. Vaasassa sunnuntaina parivaljakon ensimmäinen voittajaluokan koitos päättyi hienosti kakkostulokseen pistein 248,5p. Nuori ja hyvin vähän kilpailukokemusta kerryttänyt koira missasi ruudun kokonaan elikkä se liike meni nollille. Muilta osa-alueilta pisteet pyörivätkin sitten 9 ja 10 välillä - elikkä hienoa työtä olet Susanna Colan kanssa tehnyt!

Sydämelliset onnittelut Susanna ja Cola!

Red Label`s Iceman Ikaros ja Juha Kauppinen HK2

23.9.Sunnuntaina Pohjassa parivaljakon haku-uran toinen hakukisa ja ensimmäinen kerta avoimessa. Tottis 81p, esineet 29p ja maasto 158. Yhteensä 268p ja II-tulos+ HK2-koulari. Maasto pelitti upeasti muuten, mutta aloitteleva, kokematon :)) ohjaaja pysäytti koiransa näyttömatkalla valepiilolle - siitä -10 p. (pakko on Juha pikkasen kuittailla )

Rutkasti onnea Juha ja Ikaros!